Pompierii au bucurat un suflet de copil

Vineri, 09 Decembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pompierii au bucurat un suflet de copil | imaginea 1 Salvatorii nu au uitat-o pe prietena lor Ema din comuna Ştefan Vodă şi i-au făcut o bucurie fix de ziua ei, când a împlinit 10 ani. Vă aduceţi aminte de Ema? Fetiţa cu părul bălai care stătea cocoţată pe gard şi musai ţinea să arate ce a scris ea pe o coală albă, pe care o ţinea în mână!

Atunci scria clar pe hârtie: „Stăm în curte!”, aşa a vrut Ema să le arate pompierilor și tuturor celorlalte structuri implicate în combaterea pandemiei și impunerea măsurilor necesare specifice stării de urgență. Așa s-a priceput ea să le arate că a înţeles mesajele distribuite de ei.

Au văzut mesajul ei când era în plină stare de urgenţă şi se deplasau în toate localităţile pentru a transmite măsurile de informare preventivă şi au apreciat sincer gestul ei de copil. Fetiţa de 10 ani, Ema, a legat o prietenie cu Dana, colega lor! Iar pompierii i-au promis Emei că vor mai veni la ea şi s-au ţinut de cuvânt încă o dată! Nu i-au spus când! Au vrut să-i facă o surpriză şi le-a ieşit!

Suntem la început de Decembrie, în prag de sărbători şi ei ştiu că Ema a fost fetiţă cuminte, drept pentru care s-au gândit să o viziteze iarăşi și să-i facă câteva mici cadouri de ziua ei, mai exact, jocuri educative și desigur, mai multe dulciuri, dar și un mic tort.

Prietena lor Ema din comuna Ștefan Vodă s-a bucurat teribil să-i revadă pe pompieri! De fapt, bucuria a fost reciprocă! Sărbători fericite, Ema! Nu vă ascundem ce le-a mărturisit Ema de ziua ei: “Vreau să devin și eu pompier! Așa i-am zis doamnei când m-a întrebat ce vreau să mă fac când o sa fiu mare! Vă așteptam! Mi-era dor de voi! Știam eu că nu m-ați uitat! Vă iubesc!”

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.