Pompierii botoșăneni au continuat acțiunile de donare de sânge

Vineri, 02 Decembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Pompierii botosaneni au continuat actiunile de donare de sange | imaginea 1 În apropierea Zilei Naționale, salvatorii au continuat acțiunile de donare de sânge. Din dorința de a ajuta, au dat mesajul mai departe și au adus alături de ei rude și prieteni.

Teama de ace, puținul timp liber sau pur și simplu lipsa informării în privința importanței donării de sânge ar putea fi cauzele pentru care din ce în ce mai puțini botoșăneni merg la Centrul de Transfuzie Sanguină. Este o perioadă grea, în special pentru pacienții internați în spitale, care au nevoie de sânge pentru a putea trăi.

Dacă nu aveți probleme de sănătate, mergeți să donați pentru că o picătură de sânge poate salva viața unui om! La Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-12:30. Este deschis și pe 2 decembrie. Personalul centrului este foarte bine pregătit și vă va oferi toate informațiile necesare, înainte și după acțiunea de donare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.