Apel umanitar

Marți, 24 Ianuarie 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Apel umanitar | imaginea 1 Anul acesta se împlinesc 10 ani de când a fost făcută această fotografie. Una dintre preferatele și dintre cele mai sugestive și apreciate imagini din cariera de pompieri militari.

El…, actantul din această poveste, este NICU LAZĂR. Colegul pe chipul căruia s-a adunat toată suferința și extenuarea sutelor de pompieri, după 11 zile de luptă continuă cu focul cel mare, la o aruncătură de băț de Parcul Național Călimani, lângă Dornișoara…

Au trecut 10 ani, iar chipul lui Nicu este umbrit din nou de suferință. Iar acum, pentru că nu putem să-i preluăm din greutatea crucii, durerea camaradului și fratelui nostru ne copleșește. MIHAELA, soția lui și mama celor patru copii cu care Dumnezeu i-a binecuvântat, este bolnavă…Grav…

Nu știm care sunt planurile lui Dumnezeu cu ea, dar știm că trebuie să facem tot ce ne stă în putință să-i sprijinim…Conturile bancare unde puteți dona direct:

Nume titular: Lazar Nicolaie-Cezar
Cont: RO13 BRDE 340S V235 0779 3400
Moneda: RON

Nume titular: Lazar Nicolaie-Cezar
Cont: RO11 BRDE 340S V225 4074 3400
Moneda: EUR

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.