Felicitări, Cimpoeru Victoraș!

Miercuri, 11 Ianuarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Felicitari  Cimpoeru Victoras | imaginea 1 Începutul de an este unul binecuvântat, dar și plin de noroc pentru pompierul giurgiuvean Victoraș Cimpoeru.

La doar 21 de ani, acesta a reușit să aducă la mal crucea de Bobotează, demonstrând astfel că este foarte rapid și are o condiție fizică de invidiat. Obișnuit deja cu astfel de întreceri, pentru că a mai recuperat crucea și în anul 2020, tânărul pompier s-a aflat la start alături de alți cinci giurgiuveni.

“Am avut emoții și mi-am dorit foarte mult să ajung primul la crucea sfințită pentru a-mi purta noroc în misiuni. Nu doar mie, dar și colegilor pompieri. Sper că este un semn bun, că vom avea misiuni ușoare tot anul și că vom fi protejați la fiecare intervenție. Bineînțeles că m-am gândit și la familia mea, iar tot ce îmi doresc este să avem parte de sănătate și înțelegere”, a povestit acesta.

Cimpoeru Victoraș este soldat în cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu din luna iunie a anului trecut. Într-una dintre imagini l-am surprins alături de scafandri, la finalul manifestărilor dedicate acestei zile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.