Mereu pregătiți pentru a pleca la intervenții

Marți, 31 Ianuarie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Mereu pregatiti pentru a pleca la interventii | imaginea 1 Încet-încet, zăpada a început să se așeze. Și pentru că niciodată nu știu când va suna alarma, trebuie să fie mereu pregătiți să plece la intervenții.

Așadar, pompierii s-au adunat în fața Detașamentului de Pompieri din Bolintin Deal și au curățat zăpada, astfel încât autospecialele să poată pleca, în cel mai scurt timp, în sprijinul celor care ar putea avea nevoie de ei.

Munca a fost în toi și în fața Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Și pentru că a fost prima zăpadă după mult timp, în câteva minute, în fața subunității, a apărut și un om de zăpadă, care îi va veghea în zilele acestea de iarnă autentică. Cu toții și-au dorit să fie o seară liniștită, fără evenimente deosebite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.