Un gând, o floare şi o îmbrăţişare!

Sâmbătă, 11 Martie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Un gand  o floare si o imbratisare | imaginea 1 Pompierii militari călărășeni au păstrat tradiția de Ziua Femeii, dar au desfăşurat o altfel de activitate, de această dată.

În fiecare an, aceștia obişnuiau să iasă pe străzile oraşului şi să ofere câte o floare fiecărei doamne sau domnişoare care le ieşea în cale. Au ales de 8 martie să aducă bucurie mai multor persoane vârstnice de la Căminul “Sfântul Antim Ivireanul” din municipiul Călăraşi.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au dăruit câte o floare, câteva dulciuri şi multe gânduri bune, însoţite de cele mai calde şi sincere îmbrăţişări.

Au primit mesajele şi micile atenţii toate persoanele vârstnice de la Căminul “Sfântul Antim Ivireanul” şi tare s-au bucurat salvatorii să vadă că au reuşit să le însenineze faţa şi să le dea speranţă că primăvara este întotdeauna frumoasă şi reprezintă un nou început, mai ales când cineva alege şă te surprindă plăcut şi să se gândească la tine.

Acel “Mulțumesc!” rostit cu tot sufletul de către toţi cei care i-au lăsat să le treacă pragul şi să le ofere o floare, o eşarfă şi câteva dulciuri, le-a împlinit întreaga zi și le-a dat satisfacția unui gest frumos, nobil, omenesc, în cea mai frumoasă formă a acestui cuvânt!

Întreaga acţiune a fost făcută cu toată inima și a adus bucurie câtorva dintre semenii mai înaintaţi în vârstă. Campania de suflet a pompierilor militari călărășeni şi-a atins ținta şi i-a încărcat de energie suficient de mult încât să se gândească la următoarea lor activitate dedicată oamenilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.