Intervenție de suflet a pompierilor sătmăreni

Marți, 18 Aprilie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Interventie de suflet a pompierilor satmareni | imaginea 1 “Au venit pompieriiiiii!” Acestea au fost cuvintele care i-au întâmpinat, joi, 13 aprilie a.c…cuvinte venite de la niște tineri deosebiți, care au învățat că viața nu este doar despre a avea…

Ei știu de mici copii că lipsurile există și trebuie trăit cu ele, că dragostea de părinte ți-o poate oferi și altcineva, că sărbåtorile sunt frumoase împreună, cu mulți la masă și nu neapărat cu masa încărcată…

Cu sprijinul unor producători locali inimoși, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare au “intervenit” pentru ca acești copii să simtă mirosul de pască și cozonac în casele lor, iar tradiția vopsitului ouălor roșii să le bucure inima.

Pompierii sătmăreni le-au povestit despre viața de salvator, despre emoțiile și încercările fiecărei misiuni, despre cât de greu este uneori să te întorci învingător la unitate, dar și despre satisfacția și bucuria sinceră atunci când reușești să-ți salvezi semenii, casele și bunurile lor!

“Putem sa fim și noi salvatori?”, a fost o întrebare timidă venită din partea unui tânăr copleșit de emoția întâlnirii…DA, dragii de voi, puteți deveni tot ce vă doriți, îndrăzniți, cutezați, luptați pentru viitorul vostru, așa cum ați demonstrat că puteți lupta pentru fiecare zi din viața voastră! Pompierii sătmăreni vă doresc Sărbători Pascale luminate, cu pace și liniște, lipsite de evenimente nedorite!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.