Respect, Plutonier adjutant Șoavă Iulian!

Duminică, 09 Aprilie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Respect  Plutonier adjutant Soava Iulian | imaginea 1 A donat prima dată sânge în anul 2006. Știa cât de multe persoane au nevoie de transfuzii și s-a gândit că poate ajuta dacă se alătură donatorilor voluntari.

El este Plt. adj. Șoavă Iulian, pompier în cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, și de 17 ani, merge periodic la Centrul de Transfuzie Sanguină. “Nu aș putea să spun la câte persoane a ajuns ajutorul meu, dar cu siguranță au fost destul de multe în toată această perioadă. Cred că trebuie să fim solidari și să ne gândim mai mult la semenii noștri.”

“Nu trebuie să oferim doar familiei, rudelor sau cunoscuților…Sunt oameni în vârstă, care nu au pe nimeni, tineri bolnavi, persoane pe care poate nu le-ai văzut niciodată, dar pentru care poți fi un salvator”, a spus Iuli.🩸Nu uitați! La Centrul de Transfuzii Sanguine din incinta Policlinicii se poate dona de luni până vineri, între orele 07:30-11:30.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.