Celebrul fotbalist Gabi Balint, în vizită la ISU Bistrița-Năsăud

Luni, 19 Iunie 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Celebrul fotbalist Gabi Balint  in vizita la ISU Bistrita Nasaud | imaginea 1 Gabi Balint, unul din cei mai mari fotbaliști români, i-a onorat pe pompieri cu o vizită la ISU Bistrița-Năsăud, unde a cunoscut salvatorii bistrițeni, apreciind rolul lor în comunitate. Le-a semnat o minge, care va fi pusă în vitrina cu trofee a pompierilor militari bistrițeni.

Întâlnirea a fost extrem de apreciată de pompieri, majoritatea dintre ei au crescut cu momentele de bucurie oferite de generația de aur a fotbalului românesc, unde bistrițeanul i-a făcut mândri cu evoluțiile sale pe marile arene ale lumii.

Se adresează mulțumiri domnului Gabi Balint pentru plăcerea de a îl cunoaște și interesul arătat pentru echipa pompierilor. Bineînțeles, întâlnirea nu putea fi realizată fără colegii de la SVSU Sângeorz–Băi, orașul natal al marelui fotbalist. Astfel, se adresează mulțumiri lui Ionică Buia!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.