Un început de săptămână în forță pentru pompierii tulceni

Vineri, 02 Iunie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Un inceput de saptamana in forta pentru pompierii tulceni | imaginea 1 Încă de la primele ore ale dimineții, curtea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea s-a umplut de elevii clasei pregătitoare și ai clasei a IV-a C, din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 12.

Mici, mari…..nu mai contează vârsta. Toți au venit pregătiți să aibă parte de câteva ore de distracție alături de pompieri. Autospecialele de stingere, autospeciala de lucru la înălțime, șenilata….toate au fost studiate îndeaproape de vizitatori.

Cu toții s-au detașat, pentru câteva momente, de activitățile pe care le au zilnic și s-au bucurat de vizita elevilor… Pe lângă autospecialele de intervenție, în centrul atenției a fost și Pichi, unul dintre cățelușii unității, care i-a primit vesel pe copii, de cum au intrat pe poartă.

La rândul lor, copiii l-au recompensat cu gustări și cu îmbrățisări. A fost o zi plină de zâmbete și voie bună, așa cum vor fi și celelalte zile din această săptămână, când sunt așteptați și alți copii din cadrul Școlii Gimnalizale Nr. 12 Tulcea.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.