Din respect față de natură

Marți, 19 Septembrie 2023Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Din respect fata de natura | imaginea 1 Acțiunea civică de igienizare din cadrul campaniei “Ziua Curățeniei Naționale - ediția 2023”, la care au participat pompieri și voluntari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, s-a finalizat prin colectarea a 21 de saci plini cu deșeuri.

Sectorul de intervenție a fost Pădurea Noroieni, cu precădere marginea lacului și zona de agrement. Nu la ordin, ci din respect, conștiință, îndatorire față de natură și mediul înconjurător a fost mobilizarea cadrelor militare din dimineața zilei de sâmbătă, 16 septembrie a.c.

“De astăzi, Pădurea Noroieni respiră mai ușor, de astăzi, aerul nostru este proaspăt și curat”! Acestea sunt cuvintele unui tânăr prezent la acțiune și însumează perfect misiunea cu cea mai mare mobilizare de voluntari din România!

Pompierii sătmăreni se declară partenerii de lungă durată ai unui mediu înconjurător curat și sănătos. Se adresează mulțumiri susținătorilor care au fost participat în această zi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.