Felicitări, Daniel, Matei și Sergiu!

Joi, 14 Septembrie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Felicitari  Daniel  Matei si Sergiu | imaginea 1 Pompierii mureșeni, Daniel, Matei și Sergiu, sunt 3 dintre cei 12 concurenți ai echipei IPA România din cadrul competiției caritabile Autism 24h din acest an. Împreună, au scris istorie.

159, 138 și 132 nu au fost anul acesta doar distanțe măsurate în kilometri, ci au reprezentat toată munca, pregătirea, anduranța și sacrificiul necesare acestei competiții, mai exact distanțele alergate de fiecare dintre ei, pe locuri fruntașe în clasamentul general, dar și în clasamentul propriu al echipei.

Un proverb celebru spunea că vorbele nu își au rostul când faptele vorbesc de la sine. Ei au lăsat cuvintele deoparte, alergând pentru o cauză nobilă: autismul. Din partea tuturor pompierilor mureșeni li se adresează dragilor colegi, jos pălăria și felicitări!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.