Felicitări, Plutonier adjutant Marius Ungureanu!

Vineri, 15 Decembrie 2023Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Felicitari  Plutonier adjutant Marius Ungureanu | imaginea 1 Plutonierul adjutant Marius Ungureanu, din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, a publicat a cincea carte, în decurs de câțiva ani. Precedentele titluri sunt ÎNGER și DEMON, ÎNCEPUTURI / SÂNGE pentru SÂNGE / ZÂMBETE printre GLOANȚE / TRANDAFIRUL AURIU.

Despre ultima carte, OARE SUNT DOAR VISE?!, autorul spune: „În această carte am adunat visele mele, timp de doi ani, pe care le-am așternut pe foi, și poate voi reuși să aflu ce semnifică acestea, odată ce cartea va ajunge în mâna cititorilor. Nu mă voi opri aici, pentru că în curând voi mai publica și alte materiale.

Este o muncă foarte obositoare, pentru că te lupți cu propriile gânduri. Însă, merită tot efortul, având în vedere feed-back-ul pe măsură primit de la cititori.” (Plt. adj. Marius Ungureanu) Colegii, îl felicită și îi doresc ca inspirația să nu-l părăsească niciodată!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.