Felicitări, Locotenent Istrate Sandu!

Miercuri, 13 Martie 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Felicitari  Locotenent Istrate Sandu | imaginea 1 𝐋𝐭. 𝐈𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐒𝐚𝐧𝐝𝐮 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐚̆ 𝐈𝐆𝐒𝐔 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐫𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐀𝐫𝐚𝐛𝐢𝐚 𝐒𝐚𝐮𝐝𝐢𝐭𝐚̆. Aramco Firefighter Challenge este un eveniment bienal, care reunește pompieri profesioniști și voluntari din întreaga lume.

Această competiție palpitantă este concepută pentru a testa abilitățile, curajul și capacitatea de a lucra în echipă ale pompierilor, încurajând în același timp camaraderia și schimbul de cunoștințe în cadrul comunității internaționale a pompierilor.

Scopul competiției este de a celebra importanța rolului pe care pompierii militari îl joacă în asigurarea siguranței și bunăstării comunităților, dar și dăruirea cu care aceștia își îndeplinesc, zilnic, misiunile care le sunt încredințate.

În cadrul competiției, în perioada 5 - 9 martie a.c., se vor înfrunta 225 de pompieri, reprezentând 25 de țări. Din cadrul ISU Brașov, lt. Istrate Sandu va reprezenta atât IGSU, cât și România în această competiție dificilă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.