Primii veniți, ultimii plecați - Voluntarii ISU Bucovina Suceava

Luni, 01 Iunie 2020Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Primii veniti  ultimii plecati   Voluntarii ISU Bucovina Suceava | imaginea 1 26 martie - 31 mai a.c., misiunea lor se încheie aici! Dincolo de recunoștința pentru ei, reprezentanţii ISU Suceava se mândresc cu voluntarii lor, care au făcut parte din "motorul" care a dat restartul spitalului "Sf. Ioan cel Nou", atât de încercat în această perioadă.

Se mândresc pentru că ISU Suceava este unitatea care are printre cei mai mulți voluntari activi din țară, iar în această perioadă au demonstrat că nu sunt doar activi, ci și curajoși, inimoși, gata oricând să ajute.

Au stat departe de familii, într-un mediu periculos, dar cel mai important lucru ce trebuie reținut din toată această poveste este faptul că jertfa aceasta au făcut-o fără nicio recompensă materială sau bănească. Doar din dragoste pentru semeni. Iar pentru aceasta, merită respectul suprem al nostru, al tuturor!

Nu sunt toți în fotografie, dar reprezentanţii ISU Suceava îi felicită și îmbrățișează deopotrivă! Curaj și Devotament!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.