Pensie lungă şi sănătate! Pensionări la ISU Giurgiu

Vineri, 17 Septembrie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Pensie lunga si sanatate  Pensionari la ISU Giurgiu | imaginea 1 Seamănă ca două picături de apă și au fost nedespărțiți. De la școală, până la alegerea unei cariere, gemenii Cocoșatu Marian și Cocoșatu Viorel au rămas, de fiecare dată, împreună. Ajunși la gradul de plutonier adjutant-șef, ambii comandanți de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, sunt, de miercuri, 15 septembrie a.c., cadre militare în rezervă.

Alături de ei, se află și Plutonierul adjutant-șef Cercel Marin, care în ultimii ani a avut grijă ca echipajele să ajungă, în cel mai scurt timp, la intervenții.

Ultima întâlnire “oficială” la sediul subunității a fost pentru ei un prilej de a-și aduce aminte de oamenii pe care i-au ajutat de-a lungul timpului, de cele mai frumoase clipe petrecute împreună și de cele mai solicitante misiuni. Privesc cu nostalgie trecutul și cu speranță spre viitor.

La final de carieră, reprezentanţii ISU Giurgiu le mulțumesc pentru întreaga activitate și le doresc să fie sănătoși și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.