Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Ionescu Viorel!

Joi, 02 Februarie 2023Caras-Severin
Sursa Foto: Facebook ISU Caras-Severin

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Ionescu Viorel | imaginea 1 Ultima tură de serviciu!

Marți, 31 ianuarie a.c., după o vechime de peste 28 de ani de muncă, dintre care 16 ani în structuri militare, s-a încheiat frumoasa carieră militară în slujba cetățenilor a Plt. adj.-șef Ionescu Viorel din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița.

În ultima tură de serviciu a trăit ultimele emoții ale intervențiilor contracronometru pentru salvarea semenilor, aceasta fiind una încărcată cu evenimente.

Reprezentanții ISU Caraș-Severin îi mulțumesc pentru devotamentul, profesionalismul și implicarea activă de care a dat dovadă pe tot parcursul carierei militare! Cu prilejul trecerii în rezervă, îi transmit multă sănătate, zile liniștite și îi doresc să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.