Pensie lungă și sănătate! Respect, Locotenent-colonel Flaviu Broscoi!

Vineri, 04 August 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Locotenent colonel Flaviu Broscoi | imaginea 1 A absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție, iar cariera sa militară se leagă de orașul Huedin și oamenii de acolo. În 2014 a devenit comandantul subunității și a contribuit la evoluția Detașamentului din toate punctele de vedere.

Chiar dacă s-a născut la Cluj-Napoca, pentru el acasă înseamnă Huedin. Drept dovadă, de nenumărate ori a plecat de lângă familie pentru a fi alături de pompieri la intervenții. Matei, băiețelul cel mic, îl întreba de fiecare dată: „Tati, ai incendiu?”. Cu multă răbdare, ofițerul îi spunea că așa este viața a militarilor, promițând că se va întoarce cât mai repede.

De marți, 1 august a.c., pentru Locotenent-colonel Flaviu Broscoi a început o nouă etapă, odată cu trecerea în rezervă. Va fi o etapă în care se va putea dedica mai mult familiei și celor dragi. Domnului colonel i se adresează mulțumiri pentru tot și urări de bucurie pentru tot ce este frumos în viață!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.