După ce au umplut țara de potențiali infractori, autoritățile române pun în pericol viața polițiștilor!

Sâmbătă, 28 Martie 2020București
Autor: Ioana Anamaria Ungur
Sursa Foto: Facebook

Dupa ce au umplut tara de potentiali infractori  autoritatile romane pun in pericol viata politistilor | imaginea 1 Un document care conținea informații despre discuțiile purtate în cadrul unei ședințe desfășurate cu șefi ai polițiștilor din București a ajuns recent în spațiul public. Polițiștii sunt trimiși în stradă fără echipament de protecție și sub amenințarea - culmea tupeului! - articolului 352 din Codul Penal - Zădărnicirea combaterii bolilor.

Prostia și nesimțirea autorităților nu mai are limite. După ce au umplut țara de tot soiul de personaje dubioase, sosite în cârd, gonite de Coronavirus de la munca "cinstită" din Italia sau Spania, se pare că geniile care conduc episodul pandemic în România se pregătesc de instaurarea anarhiei. Sau unde vă imaginați că se va ajunge dacă veți trimite polițiștii în stradă, să asigure măsurile de carantină și izolare fără echipament de protecție?

Nu ajunge că grație măsurilor de protecție (ne)luate ați nenorocit oamenii din linia întâi, că medicii sunt infectați cu zecile, că nici pompierii nu se simt prea bine și stau cu zecile la izolare sau în carantină, acum vreți să rămână țara asta și fără forțe de ordine? Păi cum să ai TUPEUL să ameninți un polițist că dacă nu își riscă sănătatea să iasă în stradă pentru a se asigura că sunt respectate măsurile prevăzute de mirificele ordonanțe așa zis militare, răspunde penal? Culmea! Pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Politicieni neobrăzați cu gândul doar la voturi au adus în țară tot soiul de personaje dubioase pe post de cetățeni onești ai României. Un polițist ajunge bătaia de joc a unor astfel de personaje pentru că nici cadrul legislativ nu îl ajută să aplice legea iar dacă ar trage un glonț la nevoie, știu bine cei din sistem că va răspunde cu capul pentru cartușul "rispit". Știți cumva, domnule Vela, când au fost ultima dată forțele de ordine pe care le scoateți în stradă, la tragere? Aveți idee? Sau dați ordonanțe militare ca un civil care habar nu are ce presupune o stare de urgență? Știți cumva că suntem în plină pandemie? Sau ați uitat? Și dacă suntem în plină pademie care sunt mințile luminate din subordinea domniei voastre care vă dau idei mărețe și care reușesc să amenințe polițiștii în loc să le asigure PROTECȚIA??

Pe de o parte amenințați poporul cu Poliția, Jandarmeria și Armata și pe de altă parte îi trimiteți vulnerabili în fața celor care nu respectă legea și datorită cărora ați instituit starea de urgență. Fără măști acești oameni care veghează la liniștea noastră devin extrem de vulnerabili. Nu e nevoie să fie atacați, ajunge să fie scuipați. Un fleac, i-ați ciuruit!

Dupa ce au umplut tara de potentiali infractori  autoritatile romane pun in pericol viata politistilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.