O comandă de inspectorat lichidată prin manevre securistoide?

Sâmbătă, 12 Martie 2022Satu Mare

Militari in relatii de  dusmanie | imaginea 1 Cică unde nu faci foc, nu iese fum iar pompierii știu asta cel mai bine. La rubrica de zvonuri, am mai publicat în ultimul an câte un incident cel puțin dubios petrecut într-un inspectorat din zona de nord-vest a țării. Azi putem spune cu precizie că este vorba de ISU Satu Mare, inspectorat rămas, recent, fără comandă.

Bursa zvonurilor anunța faptul că inspectorul șef, și, ulterior primul adjunct al inspectorului șef și-au depus raportul de trecere în rezervă cu drept de pensie. Verificând informația am constatat veridicitatea acesteia. Și gândul ne-a zburat instant la alte zvonuri despre inspectoratul în discuție. Detalii aici: Militari în relații de “dușmănie”!!??.

Să fie oare adevărat? Surse din cadrul ISU Satu Mare susțin că numărul 1 și 2 din comanda inspectoratului ar fi plecat la pensie scârbiți de manevrele securistoide și anchetele abuzive la care ar fi fost supuși de mai marii IGSU. Desigur, probleme și neînțelegeri mai sunt, dar asta prea pare a le întrece pe toate, soldându-se cu demisia/pensionarea a doi ofițeri. Dacă cele auzite de noi sunt adevărate, considerăm că vorbim de un precedent deosebit de periculos pentru întreaga Armă. Vom reveni cu amănunte.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.