Case afectate de inundații

Luni, 19 Mai 2014Vâlcea

Case afectate de inundatii | imaginea 1 Joi, 15 mai a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” al judeţului Vâlcea au intervenit pentru evacuarea apei din 19 locaţii aflate pe raza localităţilor: Rm. Vâlcea (str. Arinilor, Bâlciului, Calea Bucureşti, Cătăneşti, Copăcelu, Goranu, Lespezi), Drăgăşani (str. Digului, Primăverii, Momoţeşti, Cpt. Hoarcă, Regele Ferdinand I, I.C. Brătianu), Budeşti, Bujoreni, Drăgoeşti, Ioneşti, Orleşti şi Ştefăneşti.

A fost evacuată apa din: 5 locuinţe, 16 beciuri, un depozit de carburanţi, o staţie de transformare, curţile aferente construcţiilor şi curtea unui centru de plasament. La această oră se intervine pentru evacuarea apei din gospodăriile aflate pe raza localităţilor : Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani, Budeşti şi Ioneşti. Nu a fost necesară evacuarea persoanelor din cauza inundaţiilor.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.