Intervenţie la incendiu de locuinţă în comuna Curcani

Duminică, 11 Mai 2014Călărași

Interventie la incendiu de locuinta in comuna Curcani | imaginea 1 Două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au acţionat pe raza comunei Curcani, pentru lichidarea unui incendiu, care se manifesta cu fum dens la nivelul unei locuinţe. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric.

Joi, 8 mai a.c., ora 10.18, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, să acţioneze pe raza comunei Curcani, pe strada Mitică Popescu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând numitei Mirela G.

La sosirea echipajelor profesioniste de stingere, incendiul se manifesta cu degajare de fum dens la nivelul acoperişului locuinţei. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune. Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 66 de minute. În urma incendiului au ars aproximativ 150 mp acoperiş, piese de mobilier şi aparate electrocasnice.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.