Pastila de țânțari, cauză de incendiu

Luni, 26 Mai 2014Ialomița

Pastila de tantari  cauza de incendiu | imaginea 1 În dimineaţa zilei de sâmbătă, 24 mai a.c, baia unui apartament situat la atajul 1 al unui bloc din municipiul Slobozia a fost cuprinsă de flăcări. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul unei pastile de ţânţari, pe care proprietara a aprins-o în baia locuinţei. În scurt timp, aceasta a părăsit camera, iar materialele textile aflate în imediata apropiere s-au aprins.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului, iar în momentul sosirii acestora flăcările se manifestau la materialele combustibile din baie, cu degajare puternică de fum şi gaze toxice în toată locuinţa. După aproximativ 15 minute, pompierii au reuşit să lichideze incendiul ce ameninţa să se extindă la întregul apartament.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.