Pompierii militari au intervenit în mai multe zone pentru îndepărtarea efectelor produse de furtuna puternică

Duminică, 29 Iunie 2014Mehedinți

Pompierii militari au intervenit in mai multe zone pentru indepartarea efectelor produse de furtuna puternica | imaginea 1 Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în seara zilei de miercuri, 25 iunie a.c., pentru îndepărtarea efectelor produse de furtuna puternică ce s-a manifestat la nivelul judeţului Mehedinţi.

Şase autospeciale de intervenţie, un autocamion şi 36 de pompieri au intervenit, atât pe raza municipiului Dr.Tr.Severin, cât şi în municipiul Orşova, ca urmare a manifestării CODULUI PORTOCALIU de vânt puternic, averse şi grindină, pentru îndepărtarea a şase copaci căzuţi, a unui acoperiş desprins de pe un bloc şi căzut pe mai multe locuinţe, dar şi pentru evacuarea apei din pasajul de la PF1 şi stingerea unui incendiu.

Pompierii militari au intervenit in mai multe zone pentru indepartarea efectelor produse de furtuna puternica | imaginea 2 În municipiul Dr.Tr.Severin, echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dr.Tr.Severin au intervenit pentru:

  • îndepărtarea unei bucăţi din acoperişul unui bloc, confecţionate din lemn şi cu învelitoare din tablă, ce s-a prăbuşit peste 4 case de locuit şi un autoturism din vecinătate, pe str. Calomfirescu; pentru stingerea unui incendiu izbucnit la tabloul electric al unei case de locuit, ca urmare a producerii unui trăsnet, pe str. Romulus Lepri; pentru îndepărtarea unui copac căzut peste o casă de locuit pe str. Pandurii (casa nu a fost afectată );
  • îndepărtarea unui copac căzut pe calea ferată, în zona Portului Dr.Tr.Severin. Ca urmare a producerii acestui eveniment, circulaţia feroviară pe magistrala 1 Bucureşti – Timişoara a fost blocată, aceasta fiind reluată la ora 21.41.

Un echipaj din cadrul Detaşamentului Dr.Tr.Severin a intervenit şi la pasajul din punctul de trecere a frontierei PF1, pentru evacuarea apei acumulate ca urmare a precipitaţiilor căzute. Pe raza municipiului Orşova, echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Orşova, au intervenit pentru: îndepărtarea a patru copaci căzuţi, doi dintre aceştia pe DN 6, unul pe B-dul 1 Decembrie şi unul pe calea ferată, între Orşova şi Topleţ.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.