Copil salvat din fântână

Duminică, 06 Iulie 2014Olt

Copil salvat din fantana | imaginea 1 Intervenție dificilă a pompierilor din cadrul Detașamentului Slatina care au fost solicitați să intervină sâmbătă, 05 iulie, în jurul orei 11.00, în comuna Șerbănești, pentru salvarea unui băiat de patru ani, căzut în fântâna din curtea casei părinților. Copilul se afla la o adâncime de aproximativ opt metri, diametru fântânii fiind de numai 30 de centimetri.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție de la Detașamentul Slatina, Grupa Operativă a ISU Olt, Elicopterul SMURD Craiova, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șerbănești, cu un buldoexcavator și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. Echipele de intervenție au efectuat săpături în jurul fântânii, cu ajutorul buldoexcavatorului, au scos succesiv tuburile, până când au ajuns la copil. Acesta se afla prins de găleata fântânii, fiind scufundat în apă până la piept. Copilul a fost preluat, fără urme vizibile de traumă, de personalul medical de la SJA și SMURD și transferat la elicopter. Pacientul a fost transportat la Spitalul Craiova

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.