Depozit de reziduuri auto cuprins de flăcări

Duminică, 10 August 2014Neamț

Depozit de reziduuri auto cuprins de flacari | imaginea 1 Luni, 4 august a.c., ora 10:26, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la un depozit de reziduuri auto din municipiul Piatra Neamţ.

La locul indicat s-au deplasat doi ofiţeri şi şapte subofiţeri din cadrul Detaşamenrului de Pompieri Piatra Neamţ, cu trei autospeciale de stins incendii. La sosirea militarilor, ardeau deşeuri de autoturisme pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp. Incendiul a fost localizat cu rapiditate, chiar în condiţii de vânt puternic. A fost folosit un utilaj din cadrul obiectivului pentru îndepărtarea unor elemente de autoturisme din zona de ardere. Cauza probabilă a incendiului o constituie autoaprinderea unor elemente combustibile textile, îmbibate cu ulei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.