O femeie și copilul ei, și-au pierdut viața într-un tragic accident rutier

Duminică, 07 Septembrie 2014Vrancea

O femeie si copilul ei  si au pierdut viata intr un tragic accident rutier | imaginea 1 O autospecială pentru descarcerare, trei ambulanţe şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă au intervenit în urma unui accident rutier petrecut duminică, 7 septembrie a.c. pe Drumul Naţional E 85, pe teritoriul localităţii Pufeşti.

Evenimentul rutier în care au fost implicate trei autoturisme a fost anunţat, duminic, 7 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă. Imediat s-au deplasat la faţa locului trei echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, cu o autospecială descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stins incendii, cât şi două ambulanţe din cadrul SAJ Vrancea.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, au fost identificate şase persoane, aflate în autovehiculul înmatriculat în judeţul Suceava, două dintre acestea încarcerate pe scaunul din dreapta faţă.

O femeie si copilul ei  si au pierdut viata intr un tragic accident rutier | imaginea 2 Din nefericire, ambele, o femeie în vârstă de 43 ani şi copilul ei, în vârstă de 7 ani, au suferit leziuni incompatibile cu viaţa şi au fost declarate decedate de medicul de pe ambulanţa SAJ. Pompierii militari au intervenit cu accesoriile din dotarea autospecialei pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite dintre fiarele autovehiculului.

Paramedicii au preluat un bărbat, în vârstă de 23 ani, politraumatizat, în stare de semi-conştienţă, pe care l-au transportat, după acordarea îngrijirilor medicale, la Camera de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Adjud. Alte trei persoane, dintre care un bărbat, în vârstă de 54 ani şi doi copii, unul de 6 iar celălalt de 14 ani, au fost transportaţi de ambulanţele SAJ la aceeaşi unitate spitalicească.

Alte trei persoane se aflau în celelalte două autovehicule implicate în accidentul rutier. Din fericire, şoferul autotrenului înmatriculat în Polonia şi cele două femei din autoturismul cu numere de Vrancea nu au suferit leziuni care să le pună viaţa în pericol. Au fost asistaţi de echipajele medicale, dar, deoarece starea de sănătate era în parametri normali, au refuzat transportul la spital.

Totodată, echipajul de pe autospeciala de lucru cu apă şi spumă a acţionat pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma coliziunii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.