Incendiu provocat cu intenţie în localitatea Brezniţa de Ocol

Vineri, 28 Noiembrie 2014Mehedinți

Incendiu provocat cu intentie in localitatea Breznita de Ocol | imaginea 1 În dimineaţa zilei de luni, 24 noiembrie 2014, la ora 09.17, pompierii din cadrul ISU „Drobeta” au fost solicitaţi să intervină, în localitatea Brezniţa de Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

La sosirea pompierilor la locul evenimentului, s-a constatat că incendiul se manifesta atât în beciul locuinţei, cât şi la acoperişul garajului, cele două clădiri fiind situate la o distanţă de 5-6 m una faţă de cealaltă. Pompierii din cadrul Detaşamentului Drobeta Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, reuşind să stingă incendiul înainte ca acesta să se propage la o locuinţă a gospodăriei învecinate. Incendiul a cuprins cca. 20 mp din acoperişul garajului şi materiale textile depozitate în beciul locuinţei. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, de către fiul proprietarei. În urmă cu aproximativ o lună, pompierii au mai intervenit la aceeaşi locaţie pentru stingerea unui incendiu. Şi atunci, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost aceeaşi: folosirea intenţionată a sursei de aprindere, de către fiul proprietarei pentru a genera incendiul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.