O femeie și copilașul ei au pierit într-un incendiu

Vineri, 28 Noiembrie 2014Suceava

O femeie si copilasul ei au pierit intr un incendiu | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ciprian Porumbescu, au intervenit, miercuri, 26 noiembrie a.c., ora 20.17, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuinţă din comuna Ciprian Porumbescu.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la casa de locuit, iar martorii prezenţi la faţa locului declarau că în interior s-ar putea afla o femeie şi un copil.

Din păcate, după ce au fost localizate flăcările şi pompierii au pătruns în interiorul casei, au fost găsite cele două trupuri neînsufleţite - o femeie în vârstă de 35 de ani şi un băieţel de doar 3 ani şi patru luni.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:20. Casa a ars în proporţie de 80%, fiind salvată o cameră de 12 metri pătraţi,. Flăcările au mai distrus şi bunurile aflate în interiorul încăperilor afectate, precum şi acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza coşului de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

O femeie si copilasul ei au pierit intr un incendiu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.