Incendiu la o navă din Şantierul Naval Capu Midia – Năvodari

Duminică, 18 Ianuarie 2015Constanța

Incendiu la o nava din Santierul Naval Capu Midia   Navodari | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost anunţat, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre izbucnirea unui incendiu la o navă militară care se afla în reparaţii în Şantierul Naval Capu Midia – Năvodari, Dana E.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două de la Detaşamentul de pompieri Constanţa Oraş şi două de la Staţia de pompieri Midia – Năvodari, sub stricta coordonare a împuternicit inspectorului şef, domnul colonel Constantin Gheorghe.

La sosirea echipajelor profesioniste, din cadrul I.S.U.Constanţa, incendiul se manifesta la pupa navei „Viceamiral Constantin Bălescu” a Forţelor Navale, existând pericolul propagării acestuia la celelalte compartimente. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat cu operativitate incendiul, limitând considerabil pagubele materiale. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.