Monitorizarea râului Bistriţa

Duminică, 11 Ianuarie 2015Suceava

Monitorizarea raului Bistrita | imaginea 1 Vineri, 9 ianuarie a.c., prefectul Florin Sinescu, preşedintele Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, şi generalul de brigadă Ion Burlui, inspectorul şef al I.S.U. Suceava, împreună cu primarul Dorin Rusu şi membri ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Crucea, au monitorizat situaţia de pe râul Bistriţa, pe teritoriul localităţii Crucea.

Monitorizarea râului a continuat între localităţile Broşteni şi Iacobeni, iar la final s-a concluzionat faptul că, în condiţiile actuale de temperatură şi precipitaţii, nu există niciun pericol real de inundaţii, deoarece apa se scurge pe sub formaţiunile de gheaţă existente pe râu şi îşi urmează cursul său normal.

Şi în zilele următoare, râurile Dorna şi Bistriţa vor fi monitorizate de către echipaje de pompieri militari, lucrători ai S.G.A. Suceava şi membri ai Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă din zonele vizate, urmând ca, dacă situaţia o va impune, să fie luate toate măsurile de protejare a populaţiei şi a bunurilor materiale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.