Incendiu de la un aparat radio

Duminică, 22 Februarie 2015Neamţ

Incendiu de la un aparat radio | imaginea 1 Miercuri, 18 februarie a.c., la ora 16:56, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o anexă dintr-o gospodărie din oraşul Târgu Neamţ, strada Horia, Cloşca şi Crişan.

La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea militarilor, ardeau o încăpere a anexei şi bunurile din aceasta, o parte din acoperişul anexei şi exista riscul ca incendiul să se extindă către celelalte incinte din anexă şi către casa de locuit, care se afla la patru metri de aceasta.

Pompierii militari au protejat casa de locuit, au scos animalele din adăpostul ce constituia una din încăperile anexei şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de o oră. În urma evenimentului, au ars 20 mp de acoperiş, planşeul magaziei de unelte şi uneltele din interiorul acesteia. Cauza probabilă a incendiului: un aparat radio lăsat sub tensiune.

Galerie imagini