Incendiu de la un aparat radio

Duminică, 22 Februarie 2015Neamț

Incendiu de la un aparat radio | imaginea 1 Miercuri, 18 februarie a.c., la ora 16:56, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o anexă dintr-o gospodărie din oraşul Târgu Neamț, strada Horia, Cloşca şi Crişan.

La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea militarilor, ardeau o încăpere a anexei şi bunurile din aceasta, o parte din acoperişul anexei şi exista riscul ca incendiul să se extindă către celelalte incinte din anexă şi către casa de locuit, care se afla la patru metri de aceasta.

Pompierii militari au protejat casa de locuit, au scos animalele din adăpostul ce constituia una din încăperile anexei şi au acţionat pentru stingerea incendiului timp de o oră. În urma evenimentului, au ars 20 mp de acoperiş, planşeul magaziei de unelte şi uneltele din interiorul acesteia. Cauza probabilă a incendiului: un aparat radio lăsat sub tensiune.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.