Accident cu două victime

Duminică, 29 Martie 2015Olt

Accident cu doua victime | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost solicitat să intervină, vineri, 27 martie a.c., în jurul orei 21.45, în municipiul Slatina, bulevardul A.I. Cuza, la un accidet rutier cu doi pietoni răniți.

La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp un echipaj SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt. În momentul sosirii echipajelor, o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, victimă a accidentului, se afla într-o ambulanță de la SJA aflată în zona unde s-a produs accidentul. Pacienta prezenta traumatism cranio-cerebral, suspiciune de fractură deschisă la membrul inferior drept și contuzii multiple. Femeia a fost transportată, conștientă, la UPU Slatina.

Cea de-a două victimă, o femeie de 38 de ani, tot din Slatina, a fost asistată de echipajul SMURD și echipajul cu medic de la SJA și transportată, conștientă, la UPU Slatina. Aceasta prezenta traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic. În cursul zilei de sâmbătă, 28 martie, în jurul orei 11.30, la solicitarea UPU Slatina, femeia de 46 de ani a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova și transportată la un spital din București

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.