Accident rutier pe DN 41, soldat cu o victimă grav rănită

Duminică, 15 Martie 2015Călărași

Accident rutier pe DN 41  soldat cu o victima grav ranita | imaginea 1 Un autoturism de teren, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat într-un canal, în urma accidentului, unul dintre pasageri prezentând leziuni grave. Pompierii militari din Olteniţa au intervenit cu un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de descarcerare, la locul accidentului fiind solicitat şi un elicopter SMURD, care a venit în scurt timp şi a preluat o persoană grav rănită

Sâmbătă, 07 martie a.c., ora 14.00, două echipaje de intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acţioneze pe raza localităţii Chirnogi, pe DN 41, pe marginea unui canal, în care se răsturnase un autoturism de teren (înmatriculat în Bulgaria), în care se aflau trei persoane de sex masculin.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, Aurel C. (pasager în autovehicul) se afla în interiorul maşinii, în stare de inconştienţă şi prezentând leziuni grave.

Echipajul de descarcerare a extras victima şi a predat-o unui echipaj S.A.J. cu medic, sosit la locul accidentului. Dată fiind starea gravă în care se afla victima, s-a solicitat şi intervenţia elicopterului SMURD.

Accident rutier pe DN 41  soldat cu o victima grav ranita | imaginea 2 Echipajul SMURD Olteniţa a preluat o altă victimă a accidentului, Vasile B., în vârstă de 57 de ani (pasager în autovehicul), care era conştient şi prezenta hipoternmie (31 grade Celsius) şi leziuni uşoare la nivelul membrelor, acestuia fiindu-i acordat primul ajutor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Olteniţa.

Un alt bărbat, Alexandru M.(conducător al autoturismului de teren) a fost preluat de un echipaj S.A.J., acesta fiind conştient şi fără leziuni majore.

La faţa locului a sosit în scurt timp şi elicopterul SMURD, care a preluat bărbatul aflat în stare de inconştienţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.