Accident rutier pe raza comunei Şcheia - DN17

Duminică, 22 Martie 2015Suceava

Accident rutier pe raza comunei Scheia   DN17 | imaginea 1 Miercuri, 18 martie a.c., militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au intervenit, cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Şcheia, pe DN17. În sprijinul pompierilor militari au sosit trei ambulanţe ale S.A.J. şi echipaje de poliţişti.

La faţa locului, au fost identificate două autovehicule, un cap tractor şi un autoturism, care, în urma coliziunii, au ieşit în afara părţii carosabile. În momentul accidentului, în autoturism se aflau patru persoane, două dintre acestea, un bărbat de 40 de ani şi o femeie în vârstă de 57 de ani, fiind găsite încarcerate de către echipajele de salvare.

Militarii au luat măsurile specifice în cazul producerii accidentelor rutiere - au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, s-a creat accesul către victimele încarcerate, prin decopertarea cupolei autoturismului cu accesoriile din dotare.

Accident rutier pe raza comunei Scheia   DN17 | imaginea 2 După ce au fost examinaţi şi stabilizaţi de către medicul sosit la faţa locului, răniţii au fost extraşi de către pompieri şi apoi predaţi echipajelor de paramedici şi personalului medical de pe autosanitarele S.A.J., pentru manevre medicale aprofundate.

Şoferul autotrenului a refuzat transportul la o unitatea spitalicească. Toţi cei patru ocupanţi ai autoturismului au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava. Aceştia erau conştienţi şi cooperau cu cadrele medicale.

Pe timpul intervenţiei, circulaţia din zonă a fost întreruptă pe un singur sens de mers, pentru aproximativ o oră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.