Accident rutier grav, cu 3 victime, în comuna Vama

Luni, 13 Aprilie 2015Suceava

Accident rutier grav  cu 3 victime  in comuna Vama | imaginea 1 Sâmbătă, 4 aprilie a.c., pe DN17, pe raza localităţii Prisaca Dornei, comuna Vama, a fost anunţat la 112, la ora 12:11, un accident rutier. Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc a intervenit cu echipaje, dar şi cu autospeciala pentru descarcerare grea de la subunitatea din Suceava.

La faţa locului, autotrenul încărcat cu material lemnos era răsturnat pe cupolă, iar sub cabina capului tractor se aflau trei persoane încarcerate. De asemenea, au fost afectate două gospodării (locuinţe, curţi, garduri) şi au fost doborâţi doi stâlpi de electricitate.

Pentru a asigura accesul la victime, s-au folosit accesorii speciale şi o automacara. Intervenţia a fost dificilă din toate punctele de vedere, dar în special pentru poziţia în care autovehiculul şi remorca acestuia erau răsturnate, îngreunând extragerea celor trei persoane. De asemenea, scurgerile de lichide inflamabile puteau produce oricând un incendiu.

Accident rutier grav  cu 3 victime  in comuna Vama | imaginea 2 Pompierii salvatori au luat toate măsurile de siguranţă şi, după ce a fost ridicat capul tractor, au intervenit şi au scos trupurile neînsufleţite ale celor trei bărbaţi. La finalul intervenţiei, militarii au spălat carosabilul şi au acoperit cu material antiderapant locurile unde erau scurşi carburanţi şi lubrifianţi, pentru prevenirea altor evenimente nedorite. Pe tot parcursul intervenţiei echipajelor pompierilor, circulaţia a fost întreruptă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.