Autocar pe jumătate în șanț

Duminică, 10 Ianuarie 2016Constanța

Autocar pe jumatate in sant | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa a fost anunţat,joi, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 5:38, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre un accident rutier produs pe DJ 226, între localităţile Nuntaşi şi Istria, judeţul Constanţa, unde un autocar de linie a părăsit partea carosabilă, oprindu-se cu roţile din faţă într-un canal în care apa avea aproximativ 50 cm.

Pentru evaluarea situaţiei, la faţa locului s-au deplasat peste 26 de pompieri cu trei autospeciale de intervenţie, o descarcerarea grea, o barcă, o Autospecială Transport Personal şi Victime Multiple şi două ambulanţe SMURD, sub stricta coordonare a locotenent colonelului Petrov Daniel, împuternicit inspector şef. Potrivit informaţiilor primite de la şofer, în autocar se aflau 15 pasageri, care s-au autoevacuat în siguranţă, până la ajungerea forţelor de intervenţie.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, acestea fiind transportate de către reprezentanţii primăriei la locuinţele lor. Pompierii, împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale şi Drumurilor Judeţene au intervenit pentru repunerea autocarului pe partea carosabilă

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.