9 persoane rănite în urma unui accident între două autocare

Duminică, 29 Mai 2016Vrancea

9 persoane ranite in urma unui accident intre doua autocare | imaginea 1 9 persoane au fost transportate la unităţile de primire urgenţe din Vrancea şi Covasna în urma unui accident rutier produs între două autocare, vineri, 13 mai a.c., pe DN 2D, între localitatea Greşu şi limita de judeţ cu Covasna.

Evenimentul rutier în care au fost implicate două autocare a fost anunţat în jurul orei 11.20, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă. La faţa locului s-au deplasat 4 echipaje SMURD (2 ISU Vrancea, 2 ISU Covasna) şi 3 ambulanţe SAJ(2 SAJ Vrancea, 1 SAJ Covasna), cât şi o autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă din cadrul SVSU Tulnici.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, victimele prezentau traumatisme care nu le puneau viaţa în pericol, două dintre acestea având traumatism la nivelul gambei, una cu traumatism toracic, una cu traumatism abdominal şi restul cu traumatisme uşoare.

Echipajele SMURD şi ambulanţele SAJ prezente la faţa locului au acordat primele îngrijiri medicale şi au transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească 8 victime, iar 1 victimă a fost transportată prin mijloace proprii, înainte de ajungerea forţelor de intervenţie, la unitatea de primire urgenţe din Târgul Secuiesc.

9 persoane ranite in urma unui accident intre doua autocare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.