Garaj în flăcări

Marți, 10 Mai 2016Suceava

Garaj in flacari | imaginea 1 Pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit duminică, 8 mai a.c., ora 11.55, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui W.I., din oraşul Gura Humorului.

La sosirea echipajelor, ardea un garaj, în interiorul căruia se afla un autoturism, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la gospodăria învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 13:20.

Au ars garajul, construit din lemn şi acoperit cu tablă, pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, autoturismul, în proporţie de 70%, obiecte de mobilier şi alte bunuri depozitate în interior. S-au degradat pereţii portanţi din lemn.

Pe timpul intervenţiei de stingere, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat (socrul proprietarului), în vârstă de 70 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată.

Pompierii militari au salvat casa proprietarului şi locuinţa aflată în imediata vecinătate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.