Peste 8 ore de luptă cu flăcările

Joi, 07 Iulie 2016Bihor

Peste 8 ore de lupta cu flacarile | imaginea 1 Timp de aproximativ opt ore şi 30 de minute, pompierii militari au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, în urma fenomenului de autoaprindere a plantelor furajere.

Luni, 04 iulie a.c., între orele 11.30 – 20.00, echipajele de pompieri militari ale Detaşamentului Salonta au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, respectiv pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului produs la un depozit de furaje din localitatea Ghiorac, comuna Ciumeghiu.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la plantele furajere din interiorul construcţiei destinate depozitării acestora, flăcările afectând aproximativ 100 de baloţi cilindrici de lucernă şi circa 80 de baloţi de fân. Pompierii militari au reuşit să salveze aproximativ 300 metri pătraţi din acoperişul construcţiei şi circa 30 de baloţi de fân.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.