Bar în flăcări

Miercuri, 14 Septembrie 2016Suceava

Bar in flacari | imaginea 1 Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit luni, 12 septembrie a.c., ora 3.35, cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un bar, situat pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, ardea o parte din acoperişul barului, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o casă de locuit, aflată la doar un metru distanţă de bar.

Înainte ca salvatorii să ajungă la faţa locului, un bărbat în vârstă de 29 de ani, martor la eveniment, a suferit un traumatism la un picior. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Incendiul a fost lichidat la ora 5:30 şi au ars aproximativ 60 de metri pătraţi din acoperişul barului. Pereţii portanţi şi planşeul construcţiei s-au degradat pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect. Pompierii au salvat restul barului şi locuinţa învecinată.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.