Locuință de lemn cuprinsă de flăcări

Duminică, 18 Septembrie 2016Suceava

Locuinta de lemn cuprinsa de flacari | imaginea 1 Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Gura Humorului au intervenit joi, 15 septembrie a.c., ora 15.46, cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Capu Codrului.

La sosirea echipajelor, ardea o casă de locuit, construită din lemn, existând pericolul de propagare la gospodăriile învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:30. Locuinţa a ars pe o suprafaţă de aproximativ 70 de metri pătraţi. Au mai fost distruse în incendiu obiecte de mobilier, electrocasnice, documente personale şi alte bunuri.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat gospodăriile învecinate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.