Pompierii petroşăneni implicaţi în salvarea a 3 cai ce riscau să se înece într-un lac de steril

Duminică, 18 Septembrie 2016Hunedoara

Pompierii petrosaneni implicati in salvarea a 3 cai ce riscau sa se inece intr un lac de steril | imaginea 1 Joi, 15 septembrie a.c., un echipaj de pompieri al Detaşamentului Petroşani a fost implicat într-o operaţiune de salvare dificilă a 3 cai căzuţi într-un lac de steril al preparaţiei Coroieşti, situat la periferia municipiului Vulcan.

Caii riscau să se înece în nămolul adânc, însă deplasarea de urgenţă la locul indicat şi realizarea rapidă a unui dispozitiv de salvare au dus la salvarea cabalinelor. Un pompier şi îngrijitorul animalelor au înaintat prin nămolul instabil, fiind asiguraţi de pompierii de pe mal cu o coardă, până la caii blocaţi în steril la câţiva metri marginea lacului.

Salvatorii au fixat pe fiecare cal dispozitivul de extracţie realizat dintr-un furtun şi i-au scos din steril folosind forţa braţelor deoarece terenul instabil şi foarte accidentat nu a permis apropierea unei autospeciale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.