Anexe gospodărești în flăcări

Luni, 31 Octombrie 2016Olt

Anexe gospodaresti in flacari | imaginea 1 Pompierii din cadrul Gărzii Osica de Sus au intervenit duminică, 30 octombrie a.c., în jurul orei 06.30, în comuna Osica de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un ansamblu de anexe gospodărești.

La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și s-a solicitat, în sprijin, încă o autospecială de la Detașamentul Caracal. Pompierii au găsit în flăcări un ansamblu de clădiri, format din garaj, cămară și bucătărie și acoperișul acestora.

Militarii au acționat aproximativ o oră și jumătate pentru stingerea incendiului, reușind să-l lichideze în limitele găsite. Au ars bunurile din cele trei încăperi ( electrocasnice, mobilier, cule electrice, materiale textile și mase plastice) și acoperișul ansamblului pe circa 80 metri pătrați. Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric provocat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.