Două depozite cuprinse de flăcări

Miercuri, 15 Februarie 2017Caraș-Severin

Doua depozite cuprinse de flacari | imaginea 1 Miercuri, 15 februarie a.c., în jurul orei 11.00, pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Oravița au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două depozite din Ticvaniu Mic.

Incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajare mare de fum din cauza cantităţii mare de materiale combustibile care se aflau în depozitele respective. Echipajele de pompieri militari au intervenit rapid cu trei autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă și au împiedicat propagarea incendiului la anexele vecine, un hambar cu porumb și o magazie unde se aflau mai multe utilaje.

Intervenția este în desfășurare în acest moment. Incendiul este localizat, dar se acționează pentru stingerea acestuia. Intervenția este dificilă din cauză suprafeței mari de peste 700 mp care a fost cuprinsă de flăcări și din cauză că într-unul din depozite se află aproximativ 500 de baloți de fân. În sprijinul echipajelor de pompieri din Oravița intervine și o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Reșița.

Cauza probabilă va fi stabilită după lichidarea incendiului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.