Focul s-a propagat la bunurile vecinului

Luni, 06 Martie 2017Teleorman

Focul s a propagat la bunurile vecinului | imaginea 1 Sâmbătă, 4 martie a.c., la ora 11.13, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, o persoană a alertat pompierii militari de izbucnirea unui incendiu în gospodăria lui Ionel A., din localitatea Crevenicu.

La fața locului au intervenit rapid pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, aceștia constatând că focul se manifesta la un depozit de furaje, cu pericol de propagare la celelalte anexe gospodărești și la locuința din imediata apropiere.

Intervenția a fost îngreunată din cauza cantității mari de materiale combustibile și a lipsei surselor de apă, motiv pentru care în sprijinul pompierilor militari au fost solicitați și au intervenit pompierii civili ai unui Serviciu Privat pentru Situații de Urgență din orașul Videle, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Au ars ori au fost distruse de foc astereala din lemn a acoperișului depozitului de furaje, învelită cu tablă, pe o suprafață de cca. 100 mp, aproximativ 40 de baloți de lucernă, cca. 5 t de lucernă vrac, tavanele din lemn de la adăpostul de animale pe o suprafață de cca. 80 mp și o parte dintr-un gard.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 20000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 60000 de lei.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore de intervenție, cu ajutorul a trei autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit acesta s-a propagat de un vecin care a lăsat un foc nesupravegheat pentru arderea resturilor vegetale. Pe timpul acestei intervenții nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.