Respect, Plutonier major Anca Chiriță, Plutonier major Halici Teo, Plutonier Abrașu Alexandru!

Marți, 05 Septembrie 2017Constanța

Respect  Plutonier major Anca Chirita  Plutonier major Halici Teo  Plutonier Abrasu Alexandru | imaginea 1 Joi, 31 august a.c., un grav accident de circulație s-a produs la în municipiul Constanța, două autoturisme intrând în coliziune. În urma impactului, ambele mașini s-au răsturnat, una pe o parte, iar cealaltă a aterizat pe plafon, șoferul și pasagerul din ea rămânând încarcerați.

Din fericire, în zonă erau prezenți trei pompieri din cadrul ISU Constanța, aflați în timpul liber, aceștia acordând imediat primul ajutor victimelor până la sosirea echipajelor medicale. Cei trei pompieri care au demonstrat încă o dată că pompierul român este o nesecată resursă de curaj, operativitate și devotament când vine vorba de slavarea vieții semenilor, sunt: Plutonier major Anca Chiriță, Plutonier major Halici Teo, Plutonier Abrașu Alexandru.

Audacia et devotio!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.