Acoperiș cuprins de flăcări

Marți, 17 Octombrie 2017Teleorman

Acoperis cuprins de flacari | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele au fost solicitați duminică, 15 octombrie a.c., la ora 10.38, să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la acoperișul unei locuințe din localitatea Giuvărești, județul Olt, aceasta fiind în raionul de intervenție al subunității teleormănene.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și pompierii civili din cadrul Serviciilor voluntare pentru situații de urgență din localitățile Giuvărești și Izbiceni, cu câte o autospecială de stingere.

Incendiul, ce se manifesta la acoperișul locuinței, a fost localizat și lichidat după aproape o oră, fiind salvate bunuri materiale de peste 50000 de lei. Pagubele produse de foc, reprezentând aproximativ 40% din acoperișul casei de locuit, au fost estimate la suma de 6000 de lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost coșul de fum deteriorat care a permis scânteilor să ajungă pe materialele combustibile din apropiere. La această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.