Jarul din sobă

Marți, 17 Octombrie 2017Neamț

Jarul din soba | imaginea 1 Marți, 17 octombrie a.c. pompierii militari nemțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuiță particulară în comuna Bodești, sat Oșlobeni.

în urma incendiului au ars: - lemn pt. foc cca. 1/2 mc, cca. 2 mp perete cameră realizat din bârnă de lemn și șipcă cu lut, cca. 60 mp acoperiș construit din lemn cu învelitoare din draniță și plăci de azbociment, cca. 500 kg porumb știuleți, cca. 300 kg cartofi. s-au deteriorat cca. 50 mp planșeu din lemn cu lut, pereții casei de locuit din bârne de lemn și lut.

Proprietara de 64 de ani a suferit un atac de panică fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost "jar căzut din sistemele de încălzire (sobă metalică)".

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.