Incendiu la o clădire cu funcțiuni mixte

Luni, 19 Februarie 2018Arad

Incendiu la o cladire cu functiuni mixte | imaginea 1 În dimineața zilei de duminică, 18 februarie a.c., în jurul orei 07.30 Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat în localitatea Pecica pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o clădire cu funcțiuni mixte, casa de locuit și BAR.

În sprijin a fost solicitat și SVSU Pecica. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat în interiorul bar-ului propagat la acoperiș, la co structurile anexe din curte și la o anexa a unui vecin. Intervenția foarte dificila datorita prezentei mai multor butelii în interiorul construcției și a modului de amplasare a acestora ( construcțiile fiind foarte apropiate fără spatii între ele).

Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospeciala a Detașamentului Arad și una de la SVSU Pecica. În total se intervine cu 4 autospeciale, 8 Subofiteri și 10 voluntari. S-a reușit limitarea incendiului pentru a nu se mai extinde la alte construcții. Incendiul a fost localizat, limitat și lichidat de pompierii militari.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.